Proteinfylt varm eplecrumble
Nå som høsten offisielt har begynt, håper vi å glede deg med noen varme oppskrifter, som denne gode eplecrumble`n. Aromaen fra ovnen vil fylle kjøkkenet ditt, og da kan du nyte den fullt ut. Det som er så bra med denne varme eplecrumblen er at du bare trenger noen få ingredienser, og la magien skje i stekeovnen. Hva med eplecrumble til frokost eller servere den som dessert med en kule kanel-is eller en skje med creme-fraiche/yoghurt? En enkel og smakfull rett! Er du klar for å teste? Du kan enkelt gjøre denne retten mer proteinrik ved å tilsette en scoop Orangefit Protein med vanilje- eller sjokoladesmak. Det gir også crumble`n en ekstra deilig og fyldig smak. Bland Protein med ingrediensene som angitt nedenfor og sett i ovnen. Denne retten er plantebasert, enkel og smakfull! La oss komme i gang.
Ingredienser (for 2 personer)
2 epler, og en håndfull rosiner (rosiner kan sløyfes)
1/2 ts kanel, en klype muskat, en klype ingefærpulver
30 gram havregryn
Til crumble:
30 gram uristede nøtter (hakkede)
1/2 ts kanel, en klype muskatnøtt
2 ss agavesirup, 2 ss smeltet kokosolje
1 skje Orangefit Protein (vanilje eller sjokolade)
en klype salt
Oppskrift
1. Forvarm ovnen til 180 grader.
2. Smør en ildfast form med litt kokosolje.
3. Skjær eplene i biter (fjern kjernehuset) og legg dem i ovnsformen(e).
4. Bland sammen ingrediensene til crumble med hendene. Merk: Crumble skal være litt klissete og store biter.
5. Dryss smuldreblandingen over eplene i ovnsformen(e) og sett i ovnen i 15 minutter.
6. Nyt mens eplecrumblen fortsatt er god og varm!
Næringsverdi - 1 porsjon
Energi (kcal): 351,93
Fett: 15,82g
Karbohydrater: 34,50g
Fiber: 9,70g
Protein: 15,78g