Daddel/sjokoladeplate med protein

Vi kunne ikke motstå, så her er den: vår versjon av den virale  daddel/sjokoladeplate med en scoop protein. En ikke-så-guilty pleasure! 🍫😋

Ingredienser (12 porsjoner)

  • 250 g dadler
  • 3 ss 100 % peanøttsmør
  • 1/2 scoop proteinpulver *
  • 150g (70% mørk sjokolade)
  • 25g mandler
  • En klype havsalt

* Vi brukte Orangefit Choco Blend fordi den har enda mer sjokoladesmak

Utstyr:

  • Bakepapir
  • Bakeform/brett

Fremgangsmåte

  1. Skjær dadlene i skiver og fjern steinen.
  2. Legg et stykke bakepapir på et stekebrett og legg dadlene på.
  3. Flat ut dadlene med baksiden av et glass eller med hendene.
  4. Sørg for at dadlene danner en stor, jevn masse.
  5. Ha sjokoladen i en bolle og la den smelte.
  6. I mellomtiden blander du 100 % peanøttsmør med 1 skje Orangefit Blend Choco.
  7. Fordel peanøttsmøret over dadlene.
  8. Knus mandlene og samle dem i en bolle.
  9. Fordel den smeltede sjokoladen over dadlene med peanøttsmør.
  10. Tilsett en klype salt i blandingen.
  11. Dryss de hakkede mandlene.
  12. Sett i kjøleskapet i 1,5 - 2 timer.
  13. Ta brettet ut av kjøleskapet og del daddelplaten i biter, NYT!

Næringsinformasjon (1/12)

  • Energi - kcal: 168,2
  • Fett: 7,8 g
  • Karbohydrater: 12,4g
  • Fiber: 2,3g
  • Proteiner: 4,2g