Kake ·
protein ·
proteinpulver ·
Proteinpulver - plantebasert ·
Proteinpulver - vegansk ·
snacks ·
vegan ·
vegansk proteinpulver ·
Daddel/sjokoladeplate med protein
Vi kunne ikke motstå, så her er den: vår versjon av den virale daddel/sjokoladeplate med en scoop protein. En ikke-så-guilty pleasure! 🍫😋
Ingredienser (12 porsjoner)
- 250 g dadler
- 3 ss 100 % peanøttsmør
- 1/2 scoop proteinpulver *
- 150g (70% mørk sjokolade)
- 25g mandler
- En klype havsalt
* Vi brukte Orangefit Choco Blend fordi den har enda mer sjokoladesmak
Utstyr:
- Bakepapir
- Bakeform/brett
Fremgangsmåte
- Skjær dadlene i skiver og fjern steinen.
- Legg et stykke bakepapir på et stekebrett og legg dadlene på.
- Flat ut dadlene med baksiden av et glass eller med hendene.
- Sørg for at dadlene danner en stor, jevn masse.
- Ha sjokoladen i en bolle og la den smelte.
- I mellomtiden blander du 100 % peanøttsmør med 1 skje Orangefit Blend Choco.
- Fordel peanøttsmøret over dadlene.
- Knus mandlene og samle dem i en bolle.
- Fordel den smeltede sjokoladen over dadlene med peanøttsmør.
- Tilsett en klype salt i blandingen.
- Dryss de hakkede mandlene.
- Sett i kjøleskapet i 1,5 - 2 timer.
- Ta brettet ut av kjøleskapet og del daddelplaten i biter, NYT!
Næringsinformasjon (1/12)
- Energi - kcal: 168,2
- Fett: 7,8 g
- Karbohydrater: 12,4g
- Fiber: 2,3g
- Proteiner: 4,2g