Ulike typer plantebasert proteinpulver og deres fordeler

Når du velger det beste plantebaserte proteinpulveret for dine behov, er det viktig å vurdere noen få faktorer. Først bør du tenke på målene dine, er det treningsmål, ønske om å dekke generelt proteinbehov, vektnedgang og hvilken type protein som er best egnet for å nå dem.

En annen faktor å vurdere er smak og tekstur. Proteinpulver kommer i forskjellige smaker og det er viktig å velge en som du liker og kan nyte å spise regelmessig. Noen merker tilbyr også forskjellige teksturer, for eksempel kremaktige eller mer vannløselige alternativer. Det kan være en personlig preferanse, så det kan være verdt å prøve ulike varianter for å finne den som passer deg best.

Vi har grovt sett fire kategorier fullverdig plantebasert proteinpulver:

PERFORMANCE - utviklet for hardt trenende individer, som har behov for det lille ekstra, for maksimal restitusjon, styrke og muskel byggende effekt. En solid dose protein med alle essensielle aminosyrer samt tilsatt BCAA. Her finner du Dymatize Complete Plant og Orangefit Blend.

ALLROUND - for aktive individer, som ønsker et fullverdig proteinpulver med alle essensielle aminosyrer, for å dekke sitt daglige protein behov. Lite kalorier, fett og karbohydrater. Flere spennende smaker. Her finner du Powerbar Protein+ og Orangefit Protein.

DIETNed i vekt med Orangefit Diet. En plantebasert måltidserstatning fullpakket med alle vitaminer og mineraler du trenger. Med aktiverende grønn te og førsteklasses erteprotein. Utrolig smakfull og perfekt som en måltidserstatter til frokost, lunsj eller middag.

CLEAR - en forfriskende, lett og fruktig protein limonade for deg som ikke liker kremaktig konsistens. Her får du en leskende lavkalori protein drikke uten tilsatt sukker. Her finner du Orangefit Clear protein.