Når passer det med en vegansk Diett protein bar?

Vår nye Diet Bar er virkelig et multitalent. Du kan bruke den til å erstatte måltider, men den hjelper deg også med å opprettholde vekten eller rett og slett motstå søtsug. 

Om den nye Diet Bar
Orangefit diet blir stadig mer populært. Spesielt siden vår Diet Shake ble kåret til vinner av måltidsshake av Forbrukerforeningen (NL). Sammenlignet med andre shakes har den de beste næringsverdiene og sammensetningen. Det er vi stolte av!

Vi ble jevnlig spurt av våre kunder om vi kunne lage Diet Shake i barversjon. Det  hørte vi på - Diet Bar er her! Plantebasert, komplett og holder deg mett lenge.

Alltid et godt valg
Diet Bar er perfekt for vektnedgang. Men det er mange flere situasjoner der Diet Bar er et fint tillegg.

1. Mens du går ned i vekt
Diett Baren er spesielt laget for vekttap. Hva betyr det? Et vanlig gjennomsnittlig måltid inneholder 500 kcal. En Orangefit Diet Bar er kun 213 kcal og gjør deg mett i 3-4 timer. På denne måten kan du enkelt skape et kaloriunderskudd
uten å føle deg sulten. Et sunt alternativ fordi den er full av vitaminer, proteiner og fiber.

Har du problemer med å gå ned i vekt og har du for vane å spise usunt om kvelden? Vår Diet Bar er den perfekte snacken som du kan spise sent på kvelden uten dårlig samvittighet. Kast chips og kjeks, skaff deg Diet Bar. Problemet løst!

2. Hold vekten
Har du nådd ønsket vekt? Bra for deg! Nå er jobben å opprettholde vekten.
Ved å falle tilbake til dine gamle spisevaner vil du gå opp i vekt igjen. For å unngå vektoppgang må du gjøre noen endringer i livsstilen din.

Du trenger ikke lenger å erstatte måltider med Diet Bar. Men den er ideell som en velsmakende snack. Det er mettende, så du vil ikke bli fristet til å spise mer. Diet Bar er også mye bedre for deg som en sen kveldsmat enn en pose chips. 

3. Trening eller en aktiv livsstil
Alle som trener regelmessig bør ikke erstatte måltidene sine med Diet Bar. Da vil du mangle energi. Men det perfekte forholdet mellom proteiner, karbohydrater, fett, fiber, vitaminer og mineraler gjør det til et ideelt mellommåltid.

Er du en seriøs idrettsutøver og trenger du mer proteiner? Så sjekk våre andre
Proteinbar!

Fordeler med Diet Bar 

* Inneholder 213 kalorier. Ideell som måltidserstatning når du ønsker å gå ned i vekt eller som et kalorifattig mellommåltid hvis du ønsker å opprettholde vekten.

* Du føler deg mett i 3 til 4 timer. Gå ned i vekt uten sult! Velsmakende snack når du ikke prøver å gå ned i vekt.

* Høy på protein, høy på fiber, lite sukker og fri for kunstig sukker. Det gjør det til et sunnere alternativ, som en snack eller måltidserstatning.

* Superrask matbit. Enkel, sunn og velsmakende bar for deg som er på farten!


Test den selv👉 Kjøp en vegansk Diett Bar her!