DYMATIZE - PERFECTING ATHLETIC NUTRITION

Siden Dymatize ble grunnlagt i 1994 i USA, har Dymatize forpliktet til å gi idrettsutøvere de mest innovative og effektive sportsernæringsproduktene som er tilgjengelige på markedet. Med vitenskap som ryggraden for hvert produkt, jobber Dymatize med forskere fra hele verden for å sikre at produktene støtter dine treningsmål uten at det går på bekostning av sikkerheten. Dymatize produserer alle produkter i Good Manufacturing Practices sertifiserte anlegg og sikrer at kun ingredienser av høy kvalitet brukes. Alle proteinpulvere er Informed-Choice-sertifisert og testet for å sikre at de er uten innhold av forbudte stoffer. 

 

 

For å møte denne utfordringen er vi 100 % forpliktet til å utvikle sportsernæringsprodukter som er mesterlig formulert, produsert med kun ingredienser av høyeste kvalitet og som leverer et økende utvalg av smaker og funksjonalitet.

Vi streber etter perfekte produkter, vi streber etter å sette standarden høyere og vi bygger kontinuerlig på våre høye standarder for å komme så nært vi kan perfeksjon.

Spesialister på sportsernæring, som styrker, bygger og restituerer muskler

Ingen kan være best på alt, derfor spesialiserer vi oss på høykvalitets og vitenskapelig støttede sportsernæringsprodukter, som fokuserer på muskelstyrke og restitusjon.

Ingredienser av høy kvalitet. Vitenskaps støttede formler. Prisvinnende smaker.

Fordi du blir det du spiser.

Strenge tester

Våre intensjoner er like rene som våre formler. Det betyr ingen forbudte stoffer. Ingen unødvendige ingredienser. Og ingen feilmerking. Aldri.

Kontinuerlig forskning

Som en kategori leder har vi investert millioner i våre folk og våre produkter. Beviset ligger i proteinet vårt - og i likhet med deg blir vi bare bedre.

I over 25 år har vi spurt oss selv, hvorfor ikke? Fem innovative smaks partnerskap, to prisvinnende smaker og uendelige seire senere, kan vi ikke vente med å svare, hva er det neste?

Dymatize - Perfecting Athletic Nutrition™

 

UTFORSK DYMATIZE PRODUKTER HER!